Vuurtoren Brandaris Terschelling

200350

3D Laserscan van de Brandaris op Terschelling.  Verkrijgbaar in drie verschillende maten en in een matte of glanzende uitvoering.

SKU: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

3D Laserscan van de vuurtoren Brandaris op Terschelling

Koop nu een unieke 3D laserscan van de vuurtoren Brandaris op Terschelling, voor bij u thuis aan de muur. Deze unieke aluminium plaat is verkrijgbaar in twee varianten. De matte variant is geborsteld aluminium. De glanzende variant is een print op aluminium met een glanzende coating. Daarnaast zijn ze te bestellen in drie verschillende maten.

Brandaris op Terschelling

De Brandaris is de vuurtoren op Terschelling en tevens de oudste vuurtoren van Nederland. De naam is een afleiding van Sint Brandarius, een heilige waarnaar het huidige dorp West-Terschelling in de Middeleeuwen was vernoemd. De eerste Brandaristoren werd in 1323 gebouwd en stortte omstreeks 1570 in zee. De huidige toren stamt uit 1594.

Wat is een 3D Laserscan?

Dankzij laserscannen kan je een bestaande of nog nieuw te bouwen locatie (of situatie) tot op de millimeter nauwkeurig inmeten. Hiermee krijg je haarscherpe plattegronden (en gevel aanzichten). De digitale modellen van de werkelijkheid worden gebruikt voor toepassingen in de bouw. Maar het levert ook hele mooie afbeeldingen op, zoals deze 3D laserscan van de Brandaris op Terschelling.

 

Extra informatie

Gewicht 3.75 kg