Barbarossa-ruïne Nijmegen

180370

3D Laserscan van de Barbarossa-ruïne in Nijmegen. Verkrijgbaar in verschillende maten en in een matte of glanzende uitvoering.

SKU: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

3D Laserscan van de Barbarossa-ruïne in Nijmegen

Koop nu een unieke 3D laserscan van de Barbarossa-ruïne in Nijmegen, voor bij u thuis aan de muur. Deze unieke aluminium plaat is verkrijgbaar in twee varianten. De matte variant is geborsteld aluminium. De glanzende variant is een print op aluminium met een glanzende coating. Daarnaast zijn ze te bestellen in drie verschillende maten, namelijk 60×60 cm; 80×80 cm; 100×100 cm.

 

Barbarossa-ruïne in Nijmegen

Frederik Barbarossa was van 1155 tot zijn dood in 1190 keizer aan het Heilige Roomse Rijk. Hij was een van de machtigste mannen uit Europa. Dit rijk bestond destijds uit honderden kleine vorstendommen in het huidige Duitsland, Nederland, Oostenrijk en Noord-Italie. Omdat hij Barbarossa zo rijk was reisde hij van paleis naar paleis. Een van die paleizen stond in Nijmegen, op het Valkhof. Van dit eens machtige kasteel resteren slechts enkele ruïnes; de Sint-Maartenskapel en de Sint-Nicolaaskapel zijn de belangrijkste.

 

Wat is een 3D Laserscan?

Dankzij laserscannen kan je een bestaande of nog nieuw te bouwen locatie (of situatie) tot op de millimeter nauwkeurig inmeten. Hiermee krijg je haarscherpe plattegronden (en gevel aanzichten). De digitale modellen van de werkelijkheid worden gebruikt voor toepassingen in de bouw. Maar het levert ook hele mooie afbeeldingen op, zoals deze 3D laserscan van de Barbarossa-ruïne in Nijmegen.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Barbarossa-ruïne Nijmegen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *