Donatuskerk (Collage) Leermens

180370

3D Laserscan van de Donatuskerk in Leermens. Verkrijgbaar in verschillende maten en in een matte of glanzende uitvoering.

SKU: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

3D Laserscan van de Donatuskerk in Leermens

Koop nu een unieke 3D laserscan van de Donatuskerk in Leermens, voor bij u thuis aan de muur. Deze unieke aluminium plaat is verkrijgbaar in twee varianten. De matte variant is geborsteld aluminium. De glanzende variant is een print op aluminium met een glanzende coating. Daarnaast zijn ze te bestellen in drie verschillende maten, namelijk 60×60 cm; 80×80 cm; 100×100 cm.

 

Donatuskerk in Leermens

De Donatuskerk bevind zich op een van de hoogste wierden van de provincie Groningen. De bouw van de kerk is begonnen rond 1050. In de kerk zijn zowel romaanse, romanogotische als gotische elementen te herkennen. De kerk is oorspronkelijk gewijd aan de heilige Sint Donatus, bisschop van Reims en patroon van Leermens.

 

Wat is een 3D Laserscan?

Dankzij laserscannen kan je een bestaande of nog nieuw te bouwen locatie (of situatie) tot op de millimeter nauwkeurig inmeten. Hiermee krijg je haarscherpe plattegronden (en gevel aanzichten). De digitale modellen van de werkelijkheid worden gebruikt voor toepassingen in de bouw. Maar het levert ook hele mooie afbeeldingen op, zoals deze 3D laserscan van de Donatuskerk in Leermens.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Donatuskerk (Collage) Leermens” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *