Grote Kerk Breda

200350

3D Laserscan van de Grote Kerk in Breda. Verkrijgbaar in verschillende maten en in een matte of glanzende uitvoering.

SKU: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

3D Laserscan van de Grote Kerk in Breda

Koop nu een unieke 3D laserscan van de Grote Kerk in Breda, voor bij u thuis aan de muur. Deze unieke aluminium plaat is verkrijgbaar in twee varianten. De matte variant is geborsteld aluminium. De glanzende variant is een print op aluminium met een glanzende coating. Daarnaast zijn ze te bestellen in drie verschillende maten, namelijk 40×80 cm; 50×100 cm; 60×120 cm.

 

Grote Kerk in Breda

De Grote Kerk in Breda, ook wel Onze-Lieve-Vrouwekerk genoemd, is het belangrijkste monument van Breda. Dit komt voornamelijk door het Prinsenkapel, waar zich het Praalgraf van Engelbrecht II van Nassau bevind. Het Prinsenkapel is het mausoleum van de voorvaderen van de Nederlandse koninklijke familie. De kerk is gebouwd tussen 1410 en 1547 en heeft in de loop van de tijd meerdere restauraties doorstaan.

 

Wat is een 3D Laserscan?

Dankzij laserscannen kan je een bestaande of nog nieuw te bouwen locatie (of situatie) tot op de millimeter nauwkeurig inmeten. Hiermee krijg je haarscherpe plattegronden (en gevel aanzichten). De digitale modellen van de werkelijkheid worden gebruikt voor toepassingen in de bouw. Maar het levert ook hele mooie afbeeldingen op, zoals deze 3D laserscan van de Grote Kerk in Breda.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Grote Kerk Breda” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *