Grote of Lebuïnuskerk Deventer

200350

3D Laserscan van de Grote of Lebuïnuskerk in Deventer. Verkrijgbaar in verschillende maten en in een matte of glanzende uitvoering.

SKU: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

3D Laserscan van de Grote of Lebuïnuskerk in Deventer

Koop nu een unieke 3D laserscan van de Grote of Lebuïnuskerk in Deventer, voor bij u thuis aan de muur. Deze unieke aluminium plaat is verkrijgbaar in twee varianten. De matte variant is geborsteld aluminium. De glanzende variant is een print op aluminium met een glanzende coating. Daarnaast zijn ze te bestellen in drie verschillende maten, namelijk 40×80 cm; 50×100 cm; 60×120 cm.

 

Grote of Lebuïnuskerk in Deventer

De kerk kwam tot stand tussen 1450 en 1525. Deze was versierd met muurschilderingen, heiligenbeelden en altaren. Hier kwam in 1580 een einde aan toen de calvinisten de kerk in bezit namen en hem omdoopten tot Grote Kerk. Het interieur werd ernstig vernield en ten slotte witgepleisterd. Toen in 1927 de kerk werd gerestaureerd werden de oorspronkelijke muurschilderingen weer teruggevonden. Tegenwoordig zijn de gevolgen van de calvinistische beeldenstorm nog op verschillende plaatsen zichtbaar.

 

Wat is een 3D Laserscan?

Dankzij laserscannen kan je een bestaande of nog nieuw te bouwen locatie (of situatie) tot op de millimeter nauwkeurig inmeten. Hiermee krijg je haarscherpe plattegronden (en gevel aanzichten). De digitale modellen van de werkelijkheid worden gebruikt voor toepassingen in de bouw. Maar het levert ook hele mooie afbeeldingen op, zoals deze 3D laserscan van de Grote of Lebuïnuskerk in Deventer.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Grote of Lebuïnuskerk Deventer” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *