Kruittoren Nijmegen

180370

3D Laserscan van de Kruittoren in Nijmegen. Verkrijgbaar in verschillende maten en in een matte of glanzende uitvoering.

SKU: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

3D Laserscan van de Kruittoren in Nijmegen

Koop nu een unieke 3D laserscan van de Kruittoren in Nijmegen, voor bij u thuis aan de muur. Deze unieke aluminium plaat is verkrijgbaar in twee varianten. De matte variant is geborsteld aluminium. De glanzende variant is een print op aluminium met een glanzende coating. Daarnaast zijn ze te bestellen in drie verschillende maten, namelijk 60×60 cm; 80×80 cm; 100x100cm.

 

Kruittoren in Nijmegen

Aan de rand van het Kronenburgerpark in Nijmegen staat, als overblijfsel van de vesting, de Kruittoren. De vesting werd in 1874 ontmanteld en gesloopt, waarna er een stadspark werd aangelegd. Enkele muurresten van de vesting, zoals de Kruittoren, bleven bestaan. De Kruittoren werd in 1425 gebouwd en is ongeveer 30 meter hoog.

 

Wat is een 3D Laserscan?

Dankzij laserscannen kan je een bestaande of nog nieuw te bouwen locatie (of situatie) tot op de millimeter nauwkeurig inmeten. Hiermee krijg je haarscherpe plattegronden (en gevel aanzichten). De digitale modellen van de werkelijkheid worden gebruikt voor toepassingen in de bouw. Maar het levert ook hele mooie afbeeldingen op, zoals deze 3D laserscan van de Kruittoren in Nijmegen.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kruittoren Nijmegen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *