Onze Lieve Vrouwetoren Amersfoort

200350

3D Laserscan van de Onze Lieve Vrouwetoren in Amersfoort. Verkrijgbaar in verschillende maten en in een matte of glanzende uitvoering.

SKU: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

3D Laserscan van de Onze Lieve Vrouwetoren in Amersfoort

Koop nu een unieke 3D laserscan van de Onze Lieve Vrouwetoren in Amersfoort, voor bij u thuis aan de muur. Deze unieke aluminium plaat is verkrijgbaar in twee varianten. De matte variant is geborsteld aluminium. De glanzende variant is een print op aluminium met een glanzende coating. Daarnaast zijn ze te bestellen in drie verschillende maten, namelijk 40×80 cm; 50×100 cm; 60×120 cm.

 

Onze Lieve Vrouwetoren in Amersfoort

De Lieve Vrouwetoren vormt het kadastrale nulpunt van Nederland sinds de oprichting van het Kadaster in 1832: de X- en Y-as zijn in de bestrating aangegeven. Deze laatgotische toren is 98,33 meter hoog en reikt hoog boven de binnenstad uit. Het is een van de meest in het oog springende monumenten van de stad en is de op twee na hoogste kerktoren van Nederland. De toren heeft tevens de bijnaam Lange Jan.

 

Wat is een 3D Laserscan?

Dankzij laserscannen kan je een bestaande of nog nieuw te bouwen locatie (of situatie) tot op de millimeter nauwkeurig inmeten. Hiermee krijg je haarscherpe plattegronden (en gevel aanzichten). De digitale modellen van de werkelijkheid worden gebruikt voor toepassingen in de bouw. Maar het levert ook hele mooie afbeeldingen op, zoals deze 3D laserscan van de Onze Lieve Vrouwetoren in Amersfoort.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Onze Lieve Vrouwetoren Amersfoort” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *