Sint-Catharinakerk Eindhoven

200350

3D Laserscan van de Sint-Catharinakerk in Eindhoven. Verkrijgbaar in verschillende maten en in een matte of glanzende uitvoering.

SKU: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

3D Laserscan van de Sint-Catharinakerk in Eindhoven

Koop nu een unieke 3D laserscan van de Sint-Catharinakerk in Eindhoven, voor bij u thuis aan de muur. Deze unieke aluminium plaat is verkrijgbaar in twee varianten. De matte variant is geborsteld aluminium. De glanzende variant is een print op aluminium met een glanzende coating. Daarnaast zijn ze te bestellen in drie verschillende maten, namelijk 40×80 cm; 50×100 cm; 60×120 cm.

 

Sint-Catharinakerk in Eindhoven

De Catharinakerk is een rooms-katholieke kerk in Eindhoven, welke gewijd is aan de heilige Catharina van Alexandrië. De kerk heeft 2 ongelijke torens van 73 meter hoog. De linker toren is een iets slankere toren die symbool staat voor de Zuiverheid van Maria. De forsere rechter toren staat symbool voor de Kracht van David.

 

Wat is een 3D Laserscan?

Dankzij laserscannen kan je een bestaande of nog nieuw te bouwen locatie (of situatie) tot op de millimeter nauwkeurig inmeten. Hiermee krijg je haarscherpe plattegronden (en gevel aanzichten). De digitale modellen van de werkelijkheid worden gebruikt voor toepassingen in de bouw. Maar het levert ook hele mooie afbeeldingen op, zoals deze 3D laserscan van de Sint-Catharinakerk in Eindhoven.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sint-Catharinakerk Eindhoven” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *