Sint-Nicolaaskapel Nijmegen

180370

3D Laserscan van de Sint-Nicolaaskapel in Nijmegen. Verkrijgbaar in verschillende maten en in een matte of glanzende uitvoering.

SKU: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

3D Laserscan van de Sint-Nicolaaskapel in Nijmegen

Koop nu een unieke 3D laserscan van de Sint-Nicolaaskapel in Nijmegen, voor bij u thuis aan de muur. Deze unieke aluminium plaat is verkrijgbaar in twee varianten. De matte variant is geborsteld aluminium. De glanzende variant is een print op aluminium met een glanzende coating. Daarnaast zijn ze te bestellen in drie verschillende maten, namelijk 60×60 cm; 80×80 cm; 100×100 cm.

 

Sint-Nicolaaskapel in Nijmegen

Midden in het Valkhofpark staat de prachtige St Nicolaaskapel, ook wel Valkhofkapel genaamd. De kapel is gebouwd rond het jaar 1030 uit de resten van de paleiskapel van Karel de Grote. De kapel is de enige nog bestaande romaanse centraalbouw in Nederland.

 

Wat is een 3D Laserscan?

Dankzij laserscannen kan je een bestaande of nog nieuw te bouwen locatie (of situatie) tot op de millimeter nauwkeurig inmeten. Hiermee krijg je haarscherpe plattegronden (en gevel aanzichten). De digitale modellen van de werkelijkheid worden gebruikt voor toepassingen in de bouw. Maar het levert ook hele mooie afbeeldingen op, zoals deze 3D laserscan van de Sint-Nicolaaskapel in Nijmegen.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sint-Nicolaaskapel Nijmegen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *