Sint-Stevenskerk Nijmegen

150280

3D Laserscan van de Sint-Stevenskerk in Nijmegen.  Verkrijgbaar in drie verschillende maten en in een matte of glanzende uitvoering.

SKU: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

3D Laserscan van de Sint-Stevenskerk in Nijmegen

Koop nu een unieke 3D Laserscan van de Sint-Stevenskerk in Nijmegen, voor bij u thuis aan de muur. Deze unieke aluminium plaat is verkrijgbaar in twee varianten. De matte variant is geborsteld aluminium. De glanzende variant is een print op aluminium met een glanzende coating. Daarnaast zijn ze te bestellen in drie verschillende maten.

Sint-Stevenskerk in Nijmegen

De bouw van de kerk startte midden 13e eeuw, nadat de kerk in 1273 werd gewijd door Albertus Magnus, de wijbisschop van Keulen. Van wie nog steeds een reliek aanwezig is in de Grafkapel. In 1944 stortte de toren door een bombardement voor een belangrijk deel in. Daarbij werd het zuidwestelijke deel van de kerk zeer zwaar beschadigd. In 1969 werd de kerk feestelijk heropend, totdat in 2012 de noodklok werd geluid, omdat er stukken natuursteen van de kerk dreigden af te vallen. Deze restauratie werd in 2015 afgerond. De inventaris van de kerk stamt nog steeds af uit de 16e, 17e en 18e eeuw.

 

Wat is een 3D Laserscan?

Dankzij laserscannen kan je een bestaande of nog nieuw te bouwen locatie (of situatie) tot op de millimeter nauwkeurig inmeten. Hiermee krijg je haarscherpe plattegronden (en gevel aanzichten). De digitale modellen van de werkelijkheid worden gebruikt voor toepassingen in de bouw. Maar het levert ook hele mooie afbeeldingen op, zoals deze 3D laserscan van de Sint-Stevenskerk in Nijmegen.

 

Extra informatie

Gewicht 3.75 kg