Stadhuis Delft

150280

3D Laserscan van het Stadhuis in Delft.  Verkrijgbaar in drie verschillende maten en in een matte of glanzende uitvoering.

SKU: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

3D Laserscan van het Stadhuis in Delft

Koop nu een unieke 3D laserscan van het Stadhuis in Delft, voor bij u thuis aan de muur. Deze unieke aluminium plaat is verkrijgbaar in twee varianten. De matte variant is geborsteld aluminium. De glanzende variant is een print op aluminium met een glanzende coating. Daarnaast zijn ze te bestellen in drie verschillende maten.

Stadhuis in Delft

Het Stadhuis van Delft is rond het jaar 1200 gebouwd maar brandde in het jaar 1618 bijna volledig af. Alleen toren ‘Het Steen’ overleefde deze catastrofe. In de twintigste eeuw is het stadhuis volledig gerestaureerd en heeft het zijn oorspronkelijke ontwerp weer teruggekregen. Het stadhuis is een voorbeeld van de Hollandse renaissancestijl.

Wat is een 3D Laserscan?

Dankzij laserscannen kan je een bestaande of nog nieuw te bouwen locatie (of situatie) tot op de millimeter nauwkeurig inmeten. Hiermee krijg je haarscherpe plattegronden (en gevel aanzichten). De digitale modellen van de werkelijkheid worden gebruikt voor toepassingen in de bouw. Maar het levert ook hele mooie afbeeldingen op, zoals deze 3D laserscan van het Stadhuis in Delft.

 

Extra informatie

Gewicht 3.75 kg