Stadhuis Gouda (vooraanzicht)

200350

3D Laserscan van het Stadhuis in Gouda. Verkrijgbaar in verschillende maten en in een matte of glanzende uitvoering.

SKU: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

3D Laserscan van het Stadhuis in Gouda (vooraanzicht)

Koop nu een unieke 3D laserscan van het Stadhuis in Gouda (vooraanzicht), voor bij u thuis aan de muur. Deze unieke aluminium plaat is verkrijgbaar in twee varianten. De matte variant is geborsteld aluminium. De glanzende variant is een print op aluminium met een glanzende coating. Daarnaast zijn ze te bestellen in drie verschillende maten, namelijk 40×80 cm; 50×100 cm; 60×120 cm.

 

Stadhuis in Gouda

Op de markt in Gouda staat een van de oudste gotische stadhuizen van Nederland. De bouw van het stadhuis is gestart in 1448 en voltooid in 1450. Het gebouw bestaat voornamelijk uit Belgisch kalksteen. Voor de fundering werd niet geheid, maar werd er gebruik gemaakt van enkele vlotten en zware eiken balken.

 

Wat is een 3D Laserscan?

Dankzij laserscannen kan je een bestaande of nog nieuw te bouwen locatie (of situatie) tot op de millimeter nauwkeurig inmeten. Hiermee krijg je haarscherpe plattegronden (en gevel aanzichten). De digitale modellen van de werkelijkheid worden gebruikt voor toepassingen in de bouw. Maar het levert ook hele mooie afbeeldingen op, zoals deze 3D laserscan van het Stadhuis in Gouda.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stadhuis Gouda (vooraanzicht)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *