Stadhuis Middelburg

150280

3D Laserscan van het Stadhuis in Middelburg.  Verkrijgbaar in drie verschillende maten en in een matte of glanzende uitvoering.

SKU: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

3D Laserscan van het Stadhuis in Middelburg

Koop nu een unieke 3D Laserscan van het Stadhuis in Middelburg, voor bij u thuis aan de muur. Deze unieke aluminium plaat is verkrijgbaar in twee varianten. De matte variant is geborsteld aluminium. De glanzende variant is een print op aluminium met een glanzende coating. Daarnaast zijn ze te bestellen in drie verschillende maten.

Stadhuis in Middelburg

De bouw van het stadhuis van Middelburg startte in 1452, maar was pas gereed in 1520. Bij de lokale bevolking staat de toren beter bekend als Malle Betje, omdat de toren achter loopt in vergelijking bij Lange Jan, een andere kerktoren in Middelburg.

 

Wat is een 3D Laserscan?

Dankzij laserscannen kan je een bestaande of nog nieuw te bouwen locatie (of situatie) tot op de millimeter nauwkeurig inmeten. Hiermee krijg je haarscherpe plattegronden (en gevel aanzichten). De digitale modellen van de werkelijkheid worden gebruikt voor toepassingen in de bouw. Maar het levert ook hele mooie afbeeldingen op, zoals deze 3D laserscan van het Stadhuis in Middelburg.

 

Extra informatie

Gewicht 3.75 kg