Sint-Janskathedraal (vooraanzicht) Den Bosch

150280

3D Laserscan van de Sint-Janskathedraal in Den Bosch.  Verkrijgbaar in drie verschillende maten en in een matte of glanzende uitvoering.

SKU: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

3D Laserscan van de Sint-Janskathedraal in Den Bosch (vooraanzicht)

Koop nu een unieke 3D Laserscan van de Sint-Janskathedraal in Den Bosch (vooraanzicht), voor bij u thuis aan de muur. Deze unieke aluminium plaat is verkrijgbaar in twee varianten. De matte variant is geborsteld aluminium. De glanzende variant is een print op aluminium met een glanzende coating. Daarnaast zijn ze te bestellen in drie verschillende maten.

Sint-Janskathedraal in Den Bosch

Het is de trots van ‘s-Hertogenbosch: de Sint-Janskathedraal. De kathedraal is vanuit vele uithoeken zichtbaar en reikt ver boven de stad uit. In 1380 is de bouw begonnen in gotische stijl. Kenmerkend zijn de spitsbogen, hoge ramen, de kruisbogen en de luchtbogen aan de buitenzijde van het bouwwerk. In totaal beschikt de kathedraal over zo’n 600 beelden, veelal met een symbolische betekenis.

 

Wat is een 3D Laserscan?

Dankzij laserscannen kan je een bestaande of nog nieuw te bouwen locatie (of situatie) tot op de millimeter nauwkeurig inmeten. Hiermee krijg je haarscherpe plattegronden (en gevel aanzichten). De digitale modellen van de werkelijkheid worden gebruikt voor toepassingen in de bouw. Maar het levert ook hele mooie afbeeldingen op, zoals deze 3D laserscan van de Sint-Janskathedraal in Den Bosch.

 

Extra informatie

Gewicht 3.75 kg