Walfriduskerk Bedum

150280

3D Laserscan van de Walfriduskerk in Bedum.  Verkrijgbaar in drie verschillende maten en in een matte of glanzende uitvoering.

SKU: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

3D Laserscan van de Walfriduskerk in Bedum

Koop nu een unieke 3D Laserscan van de Walfriduskerk in Bedum, voor bij u thuis aan de muur. Deze unieke aluminium plaat is verkrijgbaar in twee varianten. De matte variant is geborsteld aluminium. De glanzende variant is een print op aluminium met een glanzende coating. Daarnaast zijn ze te bestellen in drie verschillende maten.

 

Walfriduskerk in Bedum

De Walfriduskerk in Bedum speelt een belangrijke rol in de geschiedenis van de gemeente. Deze kerk met zijn scheve toren is waarschijnlijk rond een jaar of 1000 gebouwd ter ere van Sint Walfridus. Deze man speelde een grote rol voor de ontwikkeling van het gebied, maar werd vermoord bij een Vikingaanval. Velen kwamen de begraven Walfridus bezoeken, en langzaamaan werd zijn begraafplaats een bedevaartsoord. De Walfriduskerk bood de bezoekers onderdak.

 

Wat is een 3D Laserscan?

Dankzij laserscannen kan je een bestaande of nog nieuw te bouwen locatie (of situatie) tot op de millimeter nauwkeurig inmeten. Hiermee krijg je haarscherpe plattegronden (en gevel aanzichten). De digitale modellen van de werkelijkheid worden gebruikt voor toepassingen in de bouw. Maar het levert ook hele mooie afbeeldingen op, zoals deze 3D Laserscan van de Walfriduskerk in Bedum.

 

Extra informatie

Gewicht 3.75 kg