Sneeker Waterpoort (breedbeeld)

200350

3D Laserscan van de Waterpoort in Sneek. Verkrijgbaar in verschillende maten en in een matte of glanzende uitvoering.

SKU: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

3D Laserscan van de Waterpoort in Sneek (breedbeeld)

Koop nu een unieke 3D laserscan van de Waterpoort in Sneek (breedbeeld), voor bij u thuis aan de muur. Deze unieke aluminium plaat is verkrijgbaar in twee varianten. De matte variant is geborsteld aluminium. De glanzende variant is een print op aluminium met een glanzende coating. Daarnaast zijn ze te bestellen in drie verschillende maten, namelijk 40×80 cm; 50×100 cm; 60×120 cm.

 

Waterpoort in Sneek

De watertoren werd in 1492 gebouwd en diende om de toegang over water naar de stad af te sluiten. In 1613 werd de poort verbouwd tot sierpoort omdat deze geen militaire functie meer had. In de 19e eeuw werden alle andere poorten rond Sneek afgebroken. Omdat er geen stoomboten onder de Waterpoort door pasten zag ook de toekomst voor de Waterpoort er slecht uit. Toch is de poort onder druk van de bevolking blijven staan.

 

Wat is een 3D Laserscan?

Dankzij laserscannen kan je een bestaande of nog nieuw te bouwen locatie (of situatie) tot op de millimeter nauwkeurig inmeten. Hiermee krijg je haarscherpe plattegronden (en gevel aanzichten). De digitale modellen van de werkelijkheid worden gebruikt voor toepassingen in de bouw. Maar het levert ook hele mooie afbeeldingen op, zoals deze 3D laserscan van de Waterpoort in Sneek.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sneeker Waterpoort (breedbeeld)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *