Sassenpoort Zwolle

200350

3D Laserscan van de Sassenpoort in Zwolle. Verkrijgbaar in verschillende maten en in een matte of glanzende uitvoering.

SKU: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

3D Laserscan van de Sassenpoort in Zwolle

Koop nu een unieke 3D laserscan van de Sassenpoort in Zwolle, voor bij u thuis aan de muur. Deze unieke aluminium plaat is verkrijgbaar in twee varianten. De matte variant is geborsteld aluminium. De glanzende variant is een print op aluminium met een glanzende coating. Daarnaast zijn ze te bestellen in drie verschillende maten, namelijk 40×80 cm; 50×100 cm; 60×120 cm.

 

Sassenpoort in Zwolle

De stadspoort werd gebouwd in 1406 en is opgebouwd uit 101.000 natuurstenen. In het midden van de hoektorens bevindt zich een Mezekouw. Vanuit de gaten in de vloer werd kokende pek over eventuele binnendringende vijanden gegoten. De poort is nog de enige overgebleven poort uit de ommuring van de stad. De grote omvang van de stadspoort stond voornamelijk bekend voor de rijkdom van de stad.

 

Wat is een 3D Laserscan?

Dankzij laserscannen kan je een bestaande of nog nieuw te bouwen locatie (of situatie) tot op de millimeter nauwkeurig inmeten. Hiermee krijg je haarscherpe plattegronden (en gevel aanzichten). De digitale modellen van de werkelijkheid worden gebruikt voor toepassingen in de bouw. Maar het levert ook hele mooie afbeeldingen op, zoals deze 3D laserscan van de Sassenpoort in Zwolle.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sassenpoort Zwolle” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *