Witte Huis Rotterdam

200350

3D Laserscan van het Witte Huis in Rotterdam. Verkrijgbaar in verschillende maten en in een matte of glanzende uitvoering.

SKU: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

3D Laserscan van het Witte Huis in Rotterdam

Koop nu een unieke 3D laserscan van het Witte Huis in Rotterdam, voor bij u thuis aan de muur. Deze unieke aluminium plaat is verkrijgbaar in twee varianten. De matte variant is geborsteld aluminium. De glanzende variant is een print op aluminium met een glanzende coating. Daarnaast zijn ze te bestellen in drie verschillende maten, namelijk 40×80 cm; 50×100 cm; 60×120 cm.

 

Witte Huis in Rotterdam

Het Witte Huis in Rotterdam was tijden het hoogste kantoorgebouw van Europa. Het is gebouwd in 1897 en heeft in 1940 als een van de weinige gebouwen het bombardement op Rotterdam doorstaan. Het was de eerste wolkenkrabber van Rotterdam en wordt zelfs door sommigen ook als eerste wolkenkrabber van Europa beschouwd.

 

Wat is een 3D Laserscan?

Dankzij laserscannen kan je een bestaande of nog nieuw te bouwen locatie (of situatie) tot op de millimeter nauwkeurig inmeten. Hiermee krijg je haarscherpe plattegronden (en gevel aanzichten). De digitale modellen van de werkelijkheid worden gebruikt voor toepassingen in de bouw. Maar het levert ook hele mooie afbeeldingen op, zoals deze 3D laserscan van het Witte Huis in Rotterdam.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Witte Huis Rotterdam” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *