Westerkerk Amsterdam

200350

3D Laserscan van de Westerkerk in Amsterdam. Verkrijgbaar in verschillende maten en in een matte of glanzende uitvoering.

SKU: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

3D Laserscan van de Westerkerk in Amsterdam

Koop nu een unieke 3D laserscan van de Westerkerk in Amsterdam, voor bij u thuis aan de muur. Deze unieke aluminium plaat is verkrijgbaar in twee varianten. De matte variant is geborsteld aluminium. De glanzende variant is een print op aluminium met een glanzende coating. Daarnaast zijn ze te bestellen in drie verschillende maten, namelijk 40×80 cm; 50×100 cm; 60×120 cm.

 

Westerkerk in Amsterdam

De Westerkerk is door Hendrick de Keyser ontworpen, en tussen 1620 en 1631 in opdracht van het Amsterdamse stadsbestuur gebouwd. De Westertoren is de hoogste kerktoren van Amsterdam.  Toen in de Franse tijd in 1795 de scheiding tussen kerk en staat werd gerealiseerd, is de Westerkerk eigendom geworden van de toenmalige Nederlands Hervormde Kerk. Maar de Westertoren bleef eigendom van de gemeente Amsterdam.

 

Wat is een 3D Laserscan?

Dankzij laserscannen kan je een bestaande of nog nieuw te bouwen locatie (of situatie) tot op de millimeter nauwkeurig inmeten. Hiermee krijg je haarscherpe plattegronden (en gevel aanzichten). De digitale modellen van de werkelijkheid worden gebruikt voor toepassingen in de bouw. Maar het levert ook hele mooie afbeeldingen op, zoals deze 3D laserscan van de Westerkerk in Amsterdam.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Westerkerk Amsterdam” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *