Oude Kerk Amsterdam

200350

3D Laserscan van de Oude Kerk in Amsterdam. Verkrijgbaar in verschillende maten en in een matte of glanzende uitvoering.

SKU: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

3D Laserscan van de Oude Kerk in Amsterdam

Koop nu een unieke 3D laserscan van de Oude Kerk in Amsterdam, voor bij u thuis aan de muur. Deze unieke aluminium plaat is verkrijgbaar in twee varianten. De matte variant is geborsteld aluminium. De glanzende variant is een print op aluminium met een glanzende coating. Daarnaast zijn ze te bestellen in drie verschillende maten, namelijk 40×80 cm; 50×100 cm; 60×120 cm.

 

Oude Kerk in Amsterdam

De Oude Kerk is de eerste kerk van Amsterdam en het oudste gebouw van de stad. De geschiedenis van de Oude Kerk gaat terug tot de Middeleeuwen, de bakermat van de latere ‘Gouden Eeuw’. Onlosmakelijk zijn de stad en de Oude Kerk met elkaar verbonden. De kerk was het centrale punt in een beginnende middeleeuwse stad, in de zeventiende eeuw het hart van handelsmetropool Amsterdam en na een periode van stilte is het vandaag de dag opnieuw een levendige plek in de stad.

 

 

Wat is een 3D Laserscan?

Dankzij laserscannen kan je een bestaande of nog nieuw te bouwen locatie (of situatie) tot op de millimeter nauwkeurig inmeten. Hiermee krijg je haarscherpe plattegronden (en gevel aanzichten). De digitale modellen van de werkelijkheid worden gebruikt voor toepassingen in de bouw. Maar het levert ook hele mooie afbeeldingen op, zoals deze 3D laserscan van de Oude Kerk in Amsterdam

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Oude Kerk Amsterdam” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *