Abdijtoren Lange Jan Middelburg

200350

3D Laserscan van de Abdijtoren Lange Jan in Middelburg. Verkrijgbaar in verschillende maten en in een matte of glanzende uitvoering.

SKU: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

3D Laserscan van de Abdijtoren Lange Jan in Middelburg

Koop nu een unieke 3D laserscan van de Abdijtoren Lange Jan in Middelburg , voor bij u thuis aan de muur. Deze unieke aluminium plaat is verkrijgbaar in twee varianten. De matte variant is geborsteld aluminium. De glanzende variant is een print op aluminium met een glanzende coating. Daarnaast zijn ze te bestellen in drie verschillende maten, namelijk 40×80 cm; 50×100 cm; 60×120 cm.

 

Abdijtoren Lange Jan Middelburg

Een van de hoogste kerktorens van Nederland staat in Middelburg. De toren: de Lange Jan; oftewel de Abdijtoren, maakt deel uit van de Koorkerk in het Abdijcomplex. De toren dateert uit de tweede helft van de veertiende eeuw en is diverse malen door brand beschadigd. Door een bombardement tijdens de Tweede Wereldoorlog werd de toren in 1940 gerestaureerd. Sinds 1955 is de toren in dezelfde staat gebleven als vandaag de dag.

 

Wat is een 3D Laserscan?

Dankzij laserscannen kan je een bestaande of nog nieuw te bouwen locatie (of situatie) tot op de millimeter nauwkeurig inmeten. Hiermee krijg je haarscherpe plattegronden (en gevel aanzichten). De digitale modellen van de werkelijkheid worden gebruikt voor toepassingen in de bouw. Maar het levert ook hele mooie afbeeldingen op, zoals deze 3D laserscan van de Abdijtoren Lange Jan in Middelburg.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Abdijtoren Lange Jan Middelburg” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *