Watertoren Oude Pekela

180370

3D Laserscan van de Watertoren in Oude Pekela. Verkrijgbaar in verschillende maten en in een matte of glanzende uitvoering.

SKU: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

3D Laserscan van de Watertoren in Oude Pekela

Koop nu een unieke 3D laserscan van de Watertoren in Oude Pekela, voor bij u thuis aan de muur. Deze unieke aluminium plaat is verkrijgbaar in twee varianten. De matte variant is geborsteld aluminium. De glanzende variant is een print op aluminium met een glanzende coating. Daarnaast zijn ze te bestellen in drie verschillende maten, namelijk 60×60 cm; 80×80 cm; 100×100 cm.

 

Watertoren in Oude Pekela

In 1938 in de watertoren in Oude Pekela gebouwd door architect H.F. Mertens. De toren is 48 meter hoog en heeft een waterreservoir van 1000m3. De toren is gebouwd omdat het pompstation in Onnen niet altijd de benodigde druk kon leveren.

 

Wat is een 3D Laserscan?

Dankzij laserscannen kan je een bestaande of nog nieuw te bouwen locatie (of situatie) tot op de millimeter nauwkeurig inmeten. Hiermee krijg je haarscherpe plattegronden (en gevel aanzichten). De digitale modellen van de werkelijkheid worden gebruikt voor toepassingen in de bouw. Maar het levert ook hele mooie afbeeldingen op, zoals deze 3D laserscan van de Watertoren in Oude Pekela.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Watertoren Oude Pekela” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *