Kerk van Suurhusen

150280

3D Laserscan van de Kerk in Suurhusen. Verkrijgbaar in drie verschillende maten en in een matte of glanzende uitvoering.

SKU: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

3D Laserscan van de Kerk in Suurhusen

Koop nu een unieke 3D laserscan van de Kerk in Suurhusen, voor bij u thuis aan de muur. Deze unieke aluminium plaat is verkrijgbaar in twee varianten. De matte variant is geborsteld aluminium. De glanzende variant is een print op aluminium met een glanzende coating. Daarnaast zijn ze te bestellen in drie verschillende maten.

Kerk in Suurhusen

Nederland telt tal van scheve torens. De scheefste toren staat echter buiten de grenzen van ons land, maar ook weer niet zo ver als steeds gedacht is. De toren van Pisa werd altijd gezien als scheefste toren ter wereld. Maar sinds 1970 staat de scheefste toren ter wereld in Suurhusen, hemelsbreed slechts 25 kilometer ten noordoosten van Delfzijl. Suurhusen ligt aan de overkant van de brede monding van de Eems, 4 kilometer ten noorden van Emden. In enkele tientallen jaren is de kerktoren van Suurhusen zo snel scheefgezakt, dat hij zijn collega in Pisa rap heeft ingehaald.

Wat is een 3D Laserscan?

Dankzij laserscannen kan je een bestaande of nog nieuw te bouwen locatie (of situatie) tot op de millimeter nauwkeurig inmeten. Hiermee krijg je haarscherpe plattegronden (en gevel aanzichten). De digitale modellen van de werkelijkheid worden gebruikt voor toepassingen in de bouw. Maar het levert ook hele mooie afbeeldingen op, zoals deze 3D laserscan van de Kerk in Suurhusen.

 

Extra informatie

Gewicht 3.75 kg