TT-Monument (breedbeeld) Assen

150280

3D Laserscan van het TT-Monument in Assen.  Verkrijgbaar in drie verschillende maten en in een matte of glanzende uitvoering.

SKU: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

3D Laserscan van het TT-Monument in Assen (breedbeeld)

Koop nu een unieke 3D laserscan van het TT-Monument in Assen (breedbeeld), voor bij u thuis aan de muur. Deze unieke aluminium plaat is verkrijgbaar in twee varianten. De matte variant is geborsteld aluminium. De glanzende variant is een print op aluminium met een glanzende coating. Daarnaast zijn ze te bestellen in drie verschillende maten.

TT-Monument in Assen

Langs de A28 staat het TT-monument. Het stenen beeld is 11 meter hoog en staat op een heuvel. Het dient als markeringspunt dat moet wijzen op de nabijheid van het circuit. Voor de vormgeving is met een knipoog gekeken naar de hunebedden en het Engelse Stonehenge en daaruit zijn twee natuurstenen T’s ontstaan.

Wat is een 3D Laserscan?

Dankzij laserscannen kan je een bestaande of nog nieuw te bouwen locatie (of situatie) tot op de millimeter nauwkeurig inmeten. Hiermee krijg je haarscherpe plattegronden (en gevel aanzichten). De digitale modellen van de werkelijkheid worden gebruikt voor toepassingen in de bouw. Maar het levert ook hele mooie afbeeldingen op, zoals deze 3D laserscan van het TT-Monument in Assen.

 

Extra informatie

Gewicht 3.75 kg